ДИДАКТИЧЕСКИЕ ВОЗМОЖНОСТИ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ КОМПЛЕКСНОЙ ИНТЕГРАЦИИ В ФОРМИРОВАНИИ МЕТАКОГНИТИВНЫХ УМЕНИЙ (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish va rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida metakognitiv metodlarni qo’llash orqali bolalarni maktab ta’limiga tayyorlash masalalari xususida fikr bayon etilgan.