ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALAR MAKTABIDA GRAMMATIKANI O’QITISHNING MAZMUNI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarning nutqiy faoliyati va unda uchrovchi qiyinchiliklar,grammatik qurilishni shakllantirish ishlari haqida so’z boradi.