MULKNI DAVLAT TASARUFFIDAN CHIQARISH YO`LLARI VA USULLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada mulkni davlat tasaruffidan chiqarish jarayonlari, ularning asosiy yo‘llari va usullari ko‘rib chiqiladi. Davlat mulkini xususiylashtirish, korxonalarni modernizatsiyalash va iqtisodiyotni erkinlashtirish jarayonlari tahlil qilinadi. Shuningdek, mulkni davlat tasaruffidan chiqarishda qo‘llaniladigan usullar va ularning afzalliklari hamda kamchiliklari tahlil qilinadi. Maqola natijalari asosida takliflar ishlab chiqilgan.