TAILANDDA UY XO`JALIKLARI MOLIYASINI TASHKIL ETISHNING DOLZARB MUAMMOLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqolada Tailanddagi uy xo‘jaliklarining moliyaviy boshqaruvining hozirgi holati davomida, duch kelinayotgan muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, uy xo‘jaliklari moliyaviy barqarorligiga asosiy tahdidlar daromadlar yetishmovchiligi, qarz yukining ortib borishi, moliyaviy savodxonlikning pastligi va rasmiy moliyaviy xizmatlardan foydalanish imkoniyatining cheklanganligidir.