AYOLLARNING OILA VA ISH MAJBURIYATLARI O’RTASIDA MUVOZANAT TOPISHINING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy jamiyatda faoliyat yuritayotgan ayollarning oila va ish majburiyatlari oʻrtasida muvozanatni saqlashda duch keladigan psixologik qiyinchiliklari tahlil qilinadi. Ayollarning stress, rol konfliktlari va vaqt tanqisligi kabi omillar bilan kurashish mexanizmlari koʻrib chiqiladi. Muvozanatni taʼminlash uchun psixologik yondashuvlar va amaliy tavsiyalar keltirilgan.