DENTAL IMPLANTOLOGIYDA IMPLANT TASNIFI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Dental implantologiya sohasida implantlarning tasnifi muhim o‘ringa ega bo‘lib, bu sohada ishlatiladigan turli xil implant turlari va ularning xususiyatlarini aniqlashda yordam beradi. Implantlar tish yo‘qligini bartaraf etishda, tishlarning tabiiy funksiyasini tiklashda va estetik ko‘rinishni yaxshilashda keng qo‘llaniladi. Implantlarning tasnifi ularning shakli, materiallari, yuzasi, o‘rnatilish usuli, va boshqa texnik xususiyatlariga qarab amalga oshiriladi.