GIPODERMA BILAN OG‘RIGAN BEMORLAR PARVARISHINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada teri osti yog‘ kletchatkasi kasalliklari bilan og‘rigan bemorlar parvarishining o‘ziga xos xususiyatlari, hamda teri-tanosil kasalliklarining psixosomatikasi haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz.