GLOBALLASHUV SHAROITIDA PEDAGOGIK TRANSFORMATSIYA VA TA’LIM ISLOHOTLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada axborotlashgan jamiyat taraqqiyoti va globallashuv sharoitida pedagogik transformatsiya hamda ta’limda ro‘y berayotgan islohotlar va buning natijasida yuzaga kelyotgan ijobiy o‘zgarishlar borasida so‘z boradi. Bu holatning ijobiy tomonlaridan unumli foydalanish va salbiy oqibatlariga esa qarshi turli yo‘llar bilan murosa qilish ko‘nikmalarini shakllantirish talab etiladi. Hozirgi rivojlanib borayotgan pedagogik shart-sharoitlar yoshlarda bu sharoitlardan unumli foydalanish mas’uliyatini yuklashini tushuntirish borasida fikr yuritiladi.