MAVZU :“MAKTABGA TAYYORLOV DAVRIDA BOLANING MOTIVATSION HOLATI VA UNI SHAKLLANTIRISH USULLARI” (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada maktabga tayyorlov davridagi bolalarning o‘quv faoliyatiga nisbatan motivatsion holati tahlil qilinadi. Motivatsiyaning rivojlanishi, uning tarkibiy qismlari va psixologik omillari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, bolalarda o‘qishga bo‘lgan qiziqishni shakllantirish, ijobiy munosabat hosil qilish va ichki rag‘batni rivojlantirish usullari tavsiflanadi. Tadqiqotda psixologik kuzatuv, suhbat va eksperimental metodlar asosida olingan natijalar tahlil qilingan.