AMIR SHOHMUROD O’TKAZGAN ISLOHOTLARNING OMILLARI VA ULARNING AHAMIYATI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Mazkur maqolada Amir Shohmurodning Buxoro davlatining taxtga kelishi, Amir Shohmurod hukmronligi davrida olib borilgan islohotlari, uning Buxoro amirligi ijtimoiy-iqtisodiy hayotidagi ahamiyati yoritilgan.