XALQARO MEHNAT STANDARTLARINI MILLIY QONUNCHILIKKA IMPLEMENTATSIYA QILISHNING TASHKILIY-INSTITUTSIONAL JIHATLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
XALQARO MEHNAT STANDARTLARINI MILLIY QONUNCHILIKKA IMPLEMENTATSIYA QILISHNING TASHKILIY-INSTITUTSIONAL JIHATLARI