MAMLAKATIMIZ IQTISODIYOTIDA ELEKTRON TIJORAT AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada elektron tijorat o’sishiga ta’sir qilivchi omillar kamchiliklari bayon qilingan. Hozirgi kunda xizmat ko’rsatish biznesida barqarorlikka erishish ilgarigidan ko’ra misli ko’rilmagan darajada juda qiyin bo’lib ketgan