QUR’ON QIROAT TURLARINING XUSUSIYATLARI (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
maqolada Qur’on tilovati ilmida ohang va uning tilovatda qo‘llanilishi borasida ishonchli ulamolarning fikrlari keltiriladi.