UXK PAXTANI TOZALASH AGREGATINING TAKOMILLASHTIRILGAN ASPIRATSIYA TIZIMINI JORIY QILISHDAN OLINADIGAN IQTISODIY SAMARADORLIKNI ANIQLASH (International Conference on Medical Science, Medicine and Public Health, 2025)
Ushbu maqolada paxta tozalash korxonalarida yuzaga keladigan changli havoni samarali tozalash aspiratsiya tizimi ishlab chiqilganligi, energiya-resurstejamkorlik hamda atrof-muhit va ekologiyaga zarar yetkazmaslik talabidan olinadigan iqtisodiy va ijtimoiy samara keltirilgan.